Yves Rocher Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Yves Rocher?

Bel nu Bel nu

Yves Rocher Contact

Telefoonnummer
Adres
Rue du Follet 50, 7540 Kain België
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
08:00-17:00
Zondag
08:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Yves Rocher. 

Waarom Yves Rocher bellen?

Hoe kan ik online bestellen bij Yves Rocher?

Bel het Yves Rocher telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Yves Rocher. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Yves Rocher.

Wat zijn de bezorgkosten bij Yves Rocher?

Neem contact op met Yves Rocher klantenservice wanneer u wilt weten wat de bezorgkosten bij Yves Rocher zijn? De klantenservice van Yves Rocher kan u meer informatie geven over de bezorgkosten van bestellingen bij Yves Rocher.

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het Yves Rocher telefoonnummer wanneer u een artikel online of in de winkel heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. Yves Rocher klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling geven.

Wat zijn de verzendmogelijkheden van Yves Rocher?

Bel het Yves Rocher klantenservice nummer wanneer u graag wilt weten hoe Yves Rocher uw bestelling verzendt. Is er een keuze tussen vervoerders? Yves Rocher klantenservice kan u meer informatie geven over de verzendmethoden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Yves Rocher account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Yves Rocher telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Yves Rocher nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of beschadigde producten. Yves Rocher klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retournering naar Yves Rocher.

Facebook-pagina Yves Rocher

Neem contact op via Facebook

Yves Rocher heeft een Nederlandse Facebook-pagina met diverse berichten van en over Yves Rocher Nederland. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Yves Rocher klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Yves Rocher

Contact opnemen via Twitter

Yves Rocher heeft een Nederlandse Twitter-pagina met diverse Tweets van Yves Rocher. De laatste Tweet op deze pagina is uit 2017. Een kunt misschien een DM naar Yves Rocher klantenservice sturen. Het is echt niet zeker dat er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Yves Rocher

Bekijk Instagram-pagina

Yves Rocher Nederland heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de verzorgingsproducten van Yves Rocher via posts, guides, reels en video’s. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in diverse product categorieën zoals skincare, harecare en make-up. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Yves Rocher klantenservice.

Yves Rocher op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Yves Rocher is ook actief op Linkedin. Op de Benelux Linkedin-pagina van Yves Rocher vindt u diverse nieuwsberichten over en van Yves Rocher, werken bij Yves Rocher en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Yves Rocher is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Yves Rocher

Bekijk Yves Rocher op Youtube

Yves Rocher heeft ook een eigen YouTube-kanaal met diverse informatieve video’s, die ingedeeld zijn in een 4-tal playlists: Haircare, Make-up tutorials, Act Beautiful Verhalen en Over Yves Rocher. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Yves Rocher klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Yves Rocher

Yves Rocher is een Frans cosmeticamerk. Het Yves Rocher is in 1958 opgericht in het Franse La Gacilly in Bretagne door de ondernemer Yves Rocher (1930-2009). Sinds het overlijden van Yves Rocher is zijn kleinzoon Bris Rocher bestuursvoorzitter van het Yves Rocher Yves Rocher. Het Yves Rocher is nog steeds een familiebedrijf, is niet beursgenoteerd en de fa heeft nagenoeg alle aandelen in handen. Yves Rocher maakte zijn eerste crème van speenkruid. Dit geheime recept had hij ontvangen van een oud kruidenvrouwtje. Yves gaf zijn crème onder de mensen om zich heen en dit bleek een groot succes en zo is Yves Rocher gestart als postorderverkoop. Zijn fascinatie voor planten en de natuur is zijn hele leven gebleven en die fascinatie heeft er voor gezorgde hij nieuwe natuurlijke schoonheidsproducten bleef ontwikkelen en verbeteren van schoonheidsproducten. Yves Rocher heeft alles in eigen handen, van bloemenvelden tot de producten in de winkels. In 1969 zijn de eerste Yves Rocher geopend. Eerst alleen in Frankrijk, maar nu over de hele wereld. De Yves Rocher groep verkoopt merken als Daniel Jouvance, Dr Pierre Ricaud, Isabel Derroisné, Kiotis en Galérie Noémi. Alle producten zijn gebaseerd zijn op natuurlijke grondstoffen en proefdiervrij.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.