Klantenservice Zalando

Bent u op zoek naar de Zalando klantenservice?

Bel nu Bel nu

Zalando Contact

Telefoonnummer
Adres
Valeska-Gert-Strasse 5, 1043 Berlijn, Duitsland
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
10:00-18:00
Zondag
10:00-18:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Zalando. 

Waarom Zalando bellen?

U weet niet waar u een artikel kunt vinden

U bent op zoek naar een bepaald artikel en kunt het niet vinden. Bel het Zalando telefoonnummer en de klantenservice zal u uitleggen hoe u het artikel kunt zoeken en u eventueel helpen bij het vinden van het gewenste artikel.

U heeft een aanmaning ontvangen

Aanmaningen worden automatisch verzonden. Neem contact op met Zalando klantenservice en men zal samen met u uitzoeken waarom u de aanmaning heeft ontvangen en hoe het probleem op te lossen.

U bent op zoek naar de juiste maat

Als u niet zeker weet welke maat u moet bestellen, kunt u het Zalando nummer bellen en de klantenservice zal u uitleggen en helpen bij het vinden van de juiste maat en pasvorm.

U wilt weten wanneer u uw bestelling ontvangt

Neem contact op met Zalando klantenservice wanneer u wilt weten wanneer uw bestelling wordt. De klantenservice zal meer informatie geven over de bestelstatus en uitzoeken wat de verwachte leverdatum en -tijd van uw bestelling is.

U wilt meer weten over Pre-owned artikelen

U heeft gehoord over het kopen van Pre-owned items op Zalando. Bel Zalando klantenservice en zij zullen u uitleggen wat Pre-owned (tweedehands items in zo goed als nieuwe conditie) zijn en waar u ze kunt vinden.

U wilt artikelen retourneren

Bel het Zalando nummer en de klantenservice medewerker zal u meer informatie geven en uitleggen hoe u de artikelen kunt retourneren.

Via Facebook contact met Zalando opnemen

Bekijk Zalando op Facebook

Zalando heeft een Facebook-pagina. Hier vindt u berichten met acties van Zalando. De klantenservice is rechtstreeks bereikbaar op de Facebook-pagina en via Messenger. Zalando klantenservice is van maandag tot zondag tussen 08:00-22:00 uur bereikbaar.

Via Facebook contact met Zalando opnemen

Contact met Zalando opnemen via Twitter

Bekijk Zalando op Twitter

Zalando heeft ook een Twitter-pagina. Hier vindt u berichten in verschillende talen met vragen en reacties op vragen van Zalando klanten.

Contact met Zalando opnemen via Twitter

Zalando contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Op de Instagram-pagina van Zalando vindt u inspirerende foto’s en video’s. Het is echter niet mogelijk om een bericht via Instagram te sturen.

Zalando contacteren via Instagram

Zalando contacteren via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van Zalando is vooral gericht op het werkaanbod bij Zalando. U vindt hier vacatures bij Zalando. Er staan ook video’s met berichten over acties van Zalando. U kunt echter geen rechtstreeks contact opnemen met Zalando klantenservice.

Zalando contacteren via Linkedin

Zalando klantenservice op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Het Youtube-kanaal van Zalando bevat verschillende video playlists zoals Zalando Sports, Zalanso Beauty, Zalando Sustainability en Zalando Europe. Zalando klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via het Youtube-kanaal.

Zalando klantenservice op Youtube

Een brief schrijven aan Zalando

Het postadres is:

Zalando SE
11501 Berlijn
Duitsland

U kunt er ook voor kiezen om contact met Zalando op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Zalando

Zalando is een van oorsprong Duitse webshop voor schoenen, kleding en mode-accessoires. Het bedrijf is gevestigd in Berlijn en actief in 17 Europese landen. Zalando is in 2008 opgericht door David Schneider en Robert Gentz en hun inspiratie voor Zalando is afkomstig Amerikaanse Zappos, een E-commerce retailer. Zalando is sinds 2010 actief in Nederland. In dat jaar is het assortiment uitgebreid met mode en kleding. Ondertussen heeft Zalando ook een eigen collectie ontwikkeld en in 2010 waren zij marktleider in de online schoenenverkoop. Op 1 oktober is Zalando beursgenoteerd op de beurs van Frankfurt. De zittende aandeelhouders verkochten geen aandelen, waardoor de volledige opbrengst voor de bedrijfsvoering kon worden gebruikt. Sinds 22 december 2014 maakte het bedrijf onderdeel uit van de SDAX aandelenindex en is vervolgens op 22 juni 2015 verhuisd naar de MDAX. In 2011 en 2021 heeft Zalando de Loden Leeuw ontvangen voor de meest irritante reclame in die jaren voor hun reclame met de postbode die op een nudistencamping meerdere Zalando-pakketjes rondbrengt, waarna de ontvangers gaan schreeuwen.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Zalando te bereiken?

U heeft helemaal geen zin om een nummer te moeten zoeken als u contact wilt met de klantenservice van Zalando. Dat hoeft ook helemaal niet als u belt via KlantenserviceDirect. U hoeft dan alleen ons nummer maar in u telefoon te zetten en u heeft alles bij de hand.

Hoe komt het dat de klantenservice van Zalando zo lastig te bereiken is?

Zeker wanneer er net een sale is geweest kan het voorkomen dat het bij de klantenservice van Zalando een stuk drukker is dan normaal. Het kan dan gebeuren dat het wat lastiger is om ze te bereiken. Belt u via KlantenserviceDirect? Dan heeft u hier helemaal geen last van.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Zalando bereiken?

Zes dagen In de week is de Zalando klantenservice via Facebook te bereiken van 8.00 tot 22.00 uur. Op zondag zijn ze daar niet bereikbaar. Wanneer u liever een brief schrijft kunt u deze naar het postadres van Zalando versturen. Dit adres is echter wel in Duitsland niet in Nederland.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.