Zeeman Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Zeeman?

Bel nu Bel nu

Zeeman Contact

Telefoonnummer
Adres
De Schans 15, 2405 XX Alphen aan de Rijn
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Zeeman. 

Waarom Zeeman bellen?

Kan ik online bestellen bij Zeeman? Hoe?

Bel het Zeeman telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u online kunt bestellen bij Zeeman. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen bij Zeeman.

Hoe kan ik bij Zeeman betalen?

U kunt het Zeeman nummer bellen wanneer u wilt weten hoe u bij Zeeman kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Zeeman online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over betalen bij Zeeman.

Is wijzigen van een bestelling toegestaan?

Neem contact op met Zeeman klantenservice wanneer u iets in uw bestelling wijzigen? Wilt u iets verwijderen of juist nog iets extra’s bestellen? Zeeman klantenservice kan u meer informatie geven over uw bestelling.

Biedt Zeeman garantie? Kunnen producten worden geretourneerd?

U kunt het Zeeman nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van Zeeman en het retourneren van ontvangen producten of in een winkel gekochte producten. Zeeman klantenservice kan u meer uitleg geven over garantie en het retourneren van producten.

Wat zijn de verzendkosten bij Zeeman?

Wilt u meer weten over de verzendkosten bij Zeeman? Neem dan contact op met Zeeman klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de verzendkosten, bestelstatus, levertijden en bezorging bij u thuis of in een Zeeman winkel bij u in de buurt.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Zeeman account niet? Weet u uw wachtwoord niet meer? Of bent u uw inlognaam vergeten? Bel dan het Zeeman telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Contact met Zeeman via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Zeeman klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Zeeman klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Zeeman via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Zeeman heeft een officiële Facebook-pagina, er staan echter maar weinig berichten op deze pagina. U kunt contact opnemen met Zeeman klantenservice via Facebook-Messenger.

Contact met Zeeman via Twitter

Zeeman op Twitter bekijken

Zeeman heeft een Twitter-pagina waar zij diverse Tweets met korte filmpjes delen over Zeeman, acties en producten die u bij Zeeman kunt kopen. Heeft u vragen of wilt u informatie dan kunt u een DM bericht naar Zeeman klantenservice sturen en men zal zo snel mogelijk op uw DM reageren.

Instagram-pagina van Zeeman

Bekijk Instagram-pagina

Zeeman heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s van het assortiment, aanbiedingen, inspiratie en leuke knutselideeën van Zeeman. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal groepen zoals onder andere, ‘reclame’, ‘Resale’, ‘net binnen’ en ‘Baby en Kind’. U kunt helaas geen rechtstreekse berichten naar t Zeeman klantenservice sturen via Instagram.

Linkedin-pagina Zeeman

Bekijk Zeeman op Linkedin

De Linkedin-pagina van Zeeman is in zijn geheel gericht op de diverse actuele openstaande vacatures bij Zeeman in Nederland en Internationaal. De klantenservice van Zeeman is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina

Zeeman op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Zeeman heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal informatie video’s van Zeeman. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld het inspiratievolle ‘Zeeman Creatief’ met leuke DIY ideeën. Andere playlists zijn onder andere ‘Zeeman campagnes’ en ‘Zeeman zuinig’. Het is echter niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Zeeman klantenservice via het Youtube-kanaal.

Zeeman op Pinterest

Bekijk Zeeman op Pinterest

Zeeman is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s delen met het assortiment, aanbiedingen, inspiratie en leuke knutselideeën van Zeeman. Zeeman klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Meer informatie over Zeeman

Zeeman textielSupers is een Nederlandse winkelketen waar textiel wordt verkocht. De eerste Zeeman werd geopend in maart 1967 door Jan Zeeman (1942–2020) in Alphen aan den Rijn. Deze eerste Zeeman was een soort van supermarkt met kleding en textiel. Een ander aspect dat Zeeman invoerde was de zelfbediening. Dit was nog geen bekend concept in Nederlandse winkels. Deze combinatie werd al snel een groot succes en kort daarna werd een 2de Zeeman geopend. Zeeman kocht groot in en de winkels waren eenvoudig en efficiënt ingericht, waardoor dezelfde kwaliteit voor een veel lagere prijs aan klanten kon worden geboden. Vanaf 1974 groeide Zeeman door en in 1980 na de overname van werd Zeeman in één klap de grootste textieldiscounter van Nederland. In 1999 heeft Jan Zeeman zich teruggetrokken uit de dagelijkse leiding, maar hij eigenaar en tot 2014 was hij er commissaris. Het distributiecentrum staat nog steeds in Alphen aan den Rijn. Zeeman staat bekend onder de geel en blauwe huiskleuren en het boegbeeld van een matroos. De winkels zijn gebaseerd op eenvoud. Het interieur, maar ook de verpakking van producten is eenvoudig. Veel kleding ligt los in metalen bakken, nat als op de markt. Sinds eind 2009 is Zeeman nieuwe winkels een modernere uitstraling gaan geven. Grijs is toegevoegd aan de kleurencombinatie van Zeeman. Zeeman is ook actief in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.