ZooParc Overloon Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van ZooParc Overloon?

Bel nu Bel nu

ZooParc Contact

Telefoonnummer
Adres
Stevensbeekseweg 21, 2825 JB Overloon
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
10:00-17:00
Dinsdag
10:00-17:00
Woensdag
10:00-17:00
Donderdag
10:00-17:00
Vrijdag
10:00-17:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij ZooParc Overloon. 

Waarom ZooParc Overloon bellen?

U wilt meer informatie over de ZooParc cadeaubon

Heeft u een cadeaubon van ZooParc ontvangen? Wilt u uw ZooParc cadeaubon inwisselen? Neem contact op met ZooParc klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over het inwisselen van uw ZooParc cadeaubon of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

U wilt informatie over de arrangementen van ZooParc

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten bij ZooParc? Bent u een evenement, zakelijke overleg, kinderfeestje of groepsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het ZooParc telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

Wat kunt u allemaal doen bij ZooParc?

Wilt u weten wat u allemaal kunt doen bij ZooParc? Welke activiteiten organiseert ZooParc? Wat kunt u allemaal bezoeken? Moet u hiervoor reserveren? Bel ZooParc klantenservice en zij kunnen u alles vertellen en uitleggen over de diverse activiteiten op ZooParc.

Is ZooParc toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een rollator of rolstoel en wilt u graag naar ZooParc Overloon? U kunt het ZooParc nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van de diverse verblijven en de faciliteiten op ZooParc.

Kan ik online tickets bestellen bij ZooParc? Hoe?

Bel het ZooParc telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u online tickets kunt bestellen ZooParc Overloon. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen van tickets voor ZooParc.

Hoe kan ik bij ZooParc betalen?

U kunt het ZooParc nummer bellen wanneer u wilt weten welke betaalmethoden ZooParc biedt. Of u met uw pinpas kunt betalen? Of creditcard? De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de betalen bij ZooParc.

Contact met ZooParc via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar ZooParc klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Scrol naar beneden op de pagina en daar vindt u het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. ZooParc klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina ZooParc

Neem contact op via Facebook

ZooParc heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over ZooParc Overloon, met aanbiedingen, uitleg en informatie over de vele verschillende dieren die op ZooParc leven. U kunt ook op deze berichten reageren. U kunt ook contact opnemen met ZooParc klantenservice via Facebook-Messenger contact opnemen.

Via Twitter in contact met ZooParc

Contact opnemen via Twitter

ZooParc heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over ZooParc. U vindt hier diverse Tweets met vlogs, informatie, acties en activiteiten van ZooParc Overloon. U kunt een DM naar ZooParc klantenservice sturen.

Instagram-pagina ZooParc

Bekijk Instagram-pagina

ZooParc heeft ook een Instagram-pagina en deze staat vol met prachtige dierenfoto’s, maar ook video’s. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met ZooParc klantenservice.

ZooParc op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

ZooParc Overloon heeft ook een Linkedin-pagina hier is één bericht uit 2021 gepubliceerd. De klantenservice van ZooParc is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal ZooParc

ZooParc op Youtube bekijken

ZooParc heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over ZooParc en de vele verschillende dieren die op het park leven. De video’s zijn verdeeld over een 4-tal playlists: Zoo zit dat! Beleef ZooParc Overloon, Dierennieuws en Giraffenvlogs. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met ZooParc klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over ZooParc

ZooParc Overloon is een dierentuin in Overloon, een dorp in Noord Brabant. ZooParc Overloon is in 2000 geopend en de dieren leven in nagebootste verblijven, alsof ze in hun echte natuurlijke omgeving leven. Enkele verblijven zijn toegankelijk voor bezoekers. Op 26 januari 2015 is ZooParc Overloon failliet verklaard en is opgekocht door het recreatieconcern Libéma. Het park is ingedeeld in verschillende ‘expeditie’ gebieden: Headquarter, Boulders Beach, Outback, Amazone, Jangalee, Ngorongoro, Itampolo en Madidi. In deze gebieden zijn diverse verblijven voor de vele verschillende diersoorten van over de hele wereld en alle continenten zijn vertegenwoordigd in deze gebieden. De diversiteit is enorm, er zijn rode panda’s en kleinklauwotters, zwarte zwanen, hoendergazen, tapirs en capibara’s, Boliviaanse doodshoofdaapjes, slingerapen, vicuña’s en nandoes, tijgers, giraffes, brazzameerkatten, kroonkraanvogels, flamingo's, reuzenmiereneters, brilkaaimannen, twee-vingerige luiaards en boa constrictors. Er is ook een kinderboerderij met West-Afrikaanse dwerggeiten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.