Zooplus Bellen

Bent u op zoek naar de zooplus klantenservice?

Bel nu Bel nu

Zooplus Contact

Telefoonnummer
Adres
Hart van Brabantlaan 10, 5038 JL Tilburg
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
08:00-14:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij zooplus. 

Waarom zooplus bellen?

U wilt online bestellen

Bel het zooplus telefoonnummer wanneer wilt weten u online producten kunt bestellen. De zooplus klantenservice kan u meer informatie over online bestellen geven en uitleggen hoe u online uw bestelling kunt plaatsen.

U wilt een product retourneren

Neem contact op met naam zooplus klantenservice wanneer een product of pakket retourneren? De klantenservice kan u meer informatie over het retourbeleid van zooplus geven en uitleggen hoe u dit kunt regelen.

U heeft een beschadigd product ontvangen

Heeft u een beschadigd of onvolledig product/pakket ontvangen? Is de levering onvolledig? Bel het zooplus telefoonnummer. De klantenservice kan aan de hand van het ordernummer en/of factuurnummer, het artikelnummer opzoeken en u zo snel mogelijk helpen.

U wilt een zooplus account openen

Neem contact op via het zooplus telefoonnummer als u erover denkt om een account aan te maken bij zooplus. De klantenservice kan u meer informatie geven over het account en uitleggen hoe uw eigen account kunt creëren.

U wilt weten wat de verzendkosten zijn

Wilt u online voer voor uw hond kopen en wilt u weten hoeveel u aan verzendkosten gaat betalen voor het gewicht van het voer? Neem contact op via het zooplus telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de verzendkosten voor ‘zwaardere’ bestellingen.

U wilt een actiecode gebruiken

Heeft een actiecode die u graag wilt gebruiken bij uw online bestelling, maar weet u niet precies hoe u de actiecode kunt gebruiken? Bel het zooplus klantenservicenummer en de medewerker kan u verder helpen en uitleggen hoe u uw zooplus actiecode kunt inwisselen.

Contact met zooplus via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar zooplus klantenservice sturen via het contactformulier onderaan op de contactpagina. Mocht u het antwoord op uw vraag niet op de website kunnen vinden, dan kunt u het contactformulier invullen en uw vraag stellen. De zooplus klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met zooplus via contactformulier

Contact met zooplus via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Zooplus heeft een Facebook-pagina met berichten producten en acties van zooplus en leuke, grappige dierenfoto’s. U kunt een bericht via Facebook Messenger versturen, maar het is onduidelijk of de zooplus klantenservice op uw bericht via Messenger zal reageren.

Contact met zooplus via Facebook

Contact met zooplus via Twitter

Bekijk zooplus op Twitter

De klantenservice van zooplus Nederland is actief op Twitter. Zij delen hier Tweets met leuke dierenfoto’s en berichten over acties van zooplus en tips en adviezen. U kunt contact met de klantenservice opnemen via de contactpagina op de reguliere website van zooplus, dus niet via Twitter.

Contact met zooplus via Twitter

Zooplus op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Zooplus heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk lieve, schattige foto’s van honden en katten (of poezen). Het is niet mogelijk om contact op te nemen met zooplus klantenservice via Instagram

Zooplus op Instagram

Zooplus op Linkedin

Bekijk zooplus op Linkedin

De Linkedin-pagina van zooplus is in het Duits en er staan ook berichten in andere talen. De klantenservice van zooplus deelt hier berichten met informatie over zooplus en hoe het is om te werken bij zooplus. Ook delen zij de actuele vacatures bij zooplus in de verschillende landen waar zooplus actief is. De zooplus klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Zooplus op Linkedin

Zooplus op Youtube

Bekijk zooplus op Youtube

Zooplus heeft ook een eigen YouTube kanaal met playlists van de verschillende landen in Europa waar zooplus actief is. Er is ook een playlist in het Nederlands ‘Premiumvoer voor Honden’ en een Nederlandse Playlist ‘zooplus Netherlands’ met diverse Nederlandstalige video’s. U kunt zooplus klantenservice niet rechtstreeks berichten via Youtube.

Zooplus op Youtube

Meer informatie over zooplus

Zooplus AG (officiële spelling zooplus) is op 28 juni 1999 opgericht en van origine een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de online verkoop van dierenvoeding en andere benodigdheden. Het hoofdkantoor van zooplus is in München gevestigd. Het assortiment van zooplus omvat meer dan 8.000 artikelen en is in 30 landen actief onder andere in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Nederland. Sinds 9 mei 2008 is zooplus beursgenoteerd op de effectenbeurs van Frankfurt. Het centrale magazijn bevindt zich in Hörstel Gau, Thüringen. In februari 2021 heeft zooplus besloten kritische dier welzijnsproducten uit het assortiment te halen, in alle landen waar zooplus actief is. Op 13 augustus 2021 hebben Zorro Bidco S.à r.l. en zooplus AG een investeerder overeenkomst afgesloten. Hiermee zijn zij een strategisch partnerschap aangegaan waarmee zij de positie als Europa's leidende online platform voor dierenbenodigdheden verder kunnen gaan uitbouwen. In 2002 is zooplus door BITKOM bekroond met de Duitse Internet Award voor het toonaangevende onderwerp van middelgrote bedrijven op het internet in de categorie bedrijfspresentatie met toegevoegde waarde op het internet en in 2013 is zooplus bekroond met de Online Retail Award op het gebied van dierenbenodigdheden. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om Zooplus te bellen?

Wanneer u Zooplus via Klantenservicedirect gaat benaderen weet u zeker dat u het juiste nummer heeft. U hoeft er in ieder geval niet meer naar op zoek dat hebben wij al voor u gedaan. Hierdoor bent u in de mogelijkheid om uw vragen snel te stellen en heeft u ook snel een antwoord.  

Hoe komt het dat het zo lastig is om Zooplus te bellen?

Zooplus heeft meerdere vestigingen en dan kan het wel eens lastig zijn om de juiste vestiging te pakken te krijgen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste vestiging aan de telefoon krijgt. Soms kan het heel druk zijn op de vestigingen waardoor het wat lastiger is maar wij geven niet op en zorgen voor een snel contact.  

Via welke kanalen kan ik Zooplus bereiken?

Op de website van Zooplus kunt u een contactformulier vinden waar u een berichtje naar de klantenservice kunt sturen. Hoewel Zooplus ook een Facebookpagina, een Twitter en een Instagram pagina heeft zijn wij er niet zeker van dat ze daarop ook reageren. U kunt er dus nog steeds het beste voor kiezen om te bellen via Klantenservicedirect. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.