Terug naar blog overzicht

Hoe u zo snel mogelijk in contact komt met energieleveranciers

Klantenservice
23.06.2022

Wilt u meer informatie over energietarieven? Denkt u na over een nieuwe CV-ketel of over het verduurzamen van uw woning? Zoekt u voor een andere reden contact met energieleveranciers? Dan bent u hier aan het juiste adres. Of u nu een storing wilt melden of een verhuizing door wilt geven, is het fijn om snel geholpen te worden. 

Toch kan het lastig zijn om snel in contact te komen met energieleveranciers. 

Hier leest u daarom hoe u zo snel mogelijk in contact komt met verschillende energieleveranciers. U leest hoe u in contact komt met Eneco, Essent en Vattenfall. 

Met de stijging van energieprijzen is het logisch dat u met vragen zit en deze wilt stellen aan uw eigen energieleverancier. Wij begrijpen heel goed dat u daarnaast niet zit te wachten op lang moeten wachten aan de telefoon of helemaal niet in contact kunt komen met de klantenservice. 

Daarom hebben wij een alternatief gecreëerd: bel direct 1835 om doorverbonden te worden met uw eigen energieleverancier. Met iedere klantenservice op een plek bent u zo aan de lijn met onder andere Eneco, Essent of Vattenfall.

Zo neemt u snel contact op met Eneco

Wilt u snel contact opnemen met Eneco? Misschien omdat u wilt overstappen of omdat u vragen heeft over de nota en betalingen? Dan zult u helaas merken dat het nog best lastig kan zijn om snel met Eneco in contact te komen.

Voor deze situaties hebben wij een alternatief waardoor u snel en eenvoudig in contact komt met Eneco. Bel direct met 1835, zodat u direct wordt doorverbonden met Eneco of andere energieleveranciers.

De klantenservice van Essent bereiken

Er zijn verschillende redenen waarom u de klantenservice van Essent zo snel mogelijk wilt bereiken. Bijvoorbeeld in geval van storing, met vragen over hogere tarieven of als u misschien wilt overstappen.

Wilt u zo snel mogelijk de klantenservice van Essent bereiken? Net zoals veel andere mensen zult u erachter komen dat de klantenservice van Essent lastig te bereiken is. Gelukkig hebben wij een alternatief. Door te bellen met 1835 komt u direct in contact met Essent nadat wij u doorverbinden.

Kom snel in contact met Vattenfall

De reden dat bijvoorbeeld Vattenfall of andere energieleveranciers slecht bereikbaar zijn, is door de verschuiving van callcenters naar chatbots. Bedrijven zoals Vattenfall willen van hun telefoonnummer af en laten daarom het telefoonnummer vaak niet eens meer op de site zien.

Dit is uiteraard erg vervelend wanneer u snel in contact wilt komen met Vattenfall over uw energiecontract. Via 1835 kunt u gelukkig direct in contact komen met Vattenfall en andere bedrijven.

Misschien vind je dit ook leuk:

Klantenservice
23.06.2022

De banken waarbij het lastig is om de klantenservice te bereiken

Klantenservice
23.06.2022

Hoe u in contact komt met overheidsinstanties

Klantenservice
23.06.2022

Hier leest u hoe u snel contact opneemt met post- en pakketdiensten

Klantenservice
02.05.2022

Contact opnemen met zorgverzekeraars? Zo doet u dat

Klantenservice
02.05.2022

De meest lastige klantenservice om te bereiken binnen de telecom

Klantenservice
24.03.2022

Contact opnemen met overheidsinstanties: zo doet u dat

Klantenservice
24.03.2022

Het telefoonnummer van bedrijven achterhalen

Klantenservice
13.03.2022

Waarom bedrijven verschuiven naar contactloze klantenservice

Klantenservice
13.03.2022

Trends rondom klantenservice in 2022

Klantenservice
01.03.2022

De voordelen van een telefonische klantenservice voor bedrijven