Terug naar blog overzicht

Hier leest u hoe u snel contact opneemt met post- en pakketdiensten

Klantenservice
23.06.2022

Heeft u vragen over de bezorging van uw bestelling? Dan wilt u natuurlijk snel contact op kunnen nemen met post- en pakketdiensten. Het kan zijn dat uw pakketje of verzending niet naar verwachting verloopt. Op dat moment wilt u iemand snel kunnen bereiken.

De meeste pakketjes worden verzonden via PostNL, DHL of DPD. Om ze snel te kunnen bereiken zetten we hier de snelste manier om contact met hen op te nemen voor u op een rij. We vertellen u wat het telefoonnummer is, wat de website is, op welk adres de post- en pakketdienst te bereiken is en wat de openingstijden zijn.

Heeft u geen zin om lang in de online wachtrij te staan of uren aan de telefoon te hangen? Maak gebruik van onze snelle telefoonservice en bel 1835. Wij verbinden u dan direct door met post- en pakketdiensten. Wilt u met een ander soort bedrijf in contact komen? Ook dan helpen wij u snel via 1835.

Snel contact opnemen met PostNL

Wilt u snel contact opnemen met PostNL? Is uw pakket vertraagd of wilt u de details weten van wanneer het wordt afgeleverd? En lukt het niet om in contact te komen met PostNL? Helaas bent u niet de enige.

Maar gelukkig komt u binnen no-time in contact met PostNL via onze handige belservice. Bel snel 1835 en wij verbinden u direct door met PostNL.

Contact met DHL: zo doet u dat

Wanneer u een klacht of vraag voor de klantenservice heeft, wilt u uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden. Het kan zeer frustrerend zijn om lang te moeten wachten of steeds maar niet aan de beurt te komen. 
Om die reden hebben wij iedere klantenservice van heel Nederland gecentraliseerd. U hoeft nu alleen 1835 te bellen om met DHL of een ander postbedrijf in contact te komen. Heeft u een vraag of klacht en wilt u snel in contact komen met DHL? Bel dan direct met 1835.

Met DPD contact opnemen

Heeft u uw pakket nog niet ontvangen of wilt u de status ervan weten en wilt u snel in contact komen met DPD? Of wilt u uw bezorgmoment wijzigen? Helaas zult u er dan snel achterkomen dat het niet zo gemakkelijk is om snel contact op te nemen met DPD. 

Maar gelukkig hebben wij iedere klantenservice in heel Nederland verzameld en hoeft u alleen maar met 1835 te bellen om snel contact op te nemen met DPD.

Misschien vind je dit ook leuk:

Klantenservice
23.06.2022

De banken waarbij het lastig is om de klantenservice te bereiken

Klantenservice
23.06.2022

Hoe u in contact komt met overheidsinstanties

Klantenservice
23.06.2022

Hoe u zo snel mogelijk in contact komt met energieleveranciers

Klantenservice
02.05.2022

Contact opnemen met zorgverzekeraars? Zo doet u dat

Klantenservice
02.05.2022

De meest lastige klantenservice om te bereiken binnen de telecom

Klantenservice
24.03.2022

Contact opnemen met overheidsinstanties: zo doet u dat

Klantenservice
24.03.2022

Het telefoonnummer van bedrijven achterhalen

Klantenservice
13.03.2022

Waarom bedrijven verschuiven naar contactloze klantenservice

Klantenservice
13.03.2022

Trends rondom klantenservice in 2022

Klantenservice
01.03.2022

De voordelen van een telefonische klantenservice voor bedrijven