Terug naar blog overzicht

Contact opnemen met zorgverzekeraars? Zo doet u dat

Klantenservice
02.05.2022

Het lijkt heel simpel, even contact opnemen met een zorgverzekeraar. Maar in de praktijk blijkt dat veel mensen daar toch wat moeite mee hebben. De belangrijkste reden daarvoor is dat veel mensen het lastig vinden om het contactnummer van hun zorgverzekeraar te vinden op de website of op het internet. Daarnaast zijn ook de openingstijden vaak lastig te achterhalen.

Er zijn verschillende redenen te bedenken om contact op te nemen met zorgverzekeraars zoals VGZ, Zilveren Kruis en Anderzorg. U kunt vragen hebben over uw eigen bijdrage, dekking van specifieke zorg of over aangesloten zorgverleners. Veel mensen bellen naar Anderzorg, VGZ en Zilveren Kruis met vragen over declaraties, wachtlijstbemiddeling en juridische problemen.

De zorgverzekering is op zichzelf al ingewikkelde materie. U heeft dan natuurlijk geen zin om ook nog lang naar het klantenservice nummer te moeten zoeken. Er staat altijd zoveel informatie op de website van zorgverzekeraars, dat het een lange zoektocht kan worden.

Gelukkig bestaat er een alternatief. U kunt namelijk ook contact opnemen met VGZ, Zilveren Kruis en Anderzorg via onze handige website. Doorzoek Klantenservicedirect.nl en kom in contact met de klantenservice van alle grote zorgverzekeraars van Nederland. 

Contact met het Zilveren Kruis opnemen

Wilt u contact opnemen met het Zilveren Kruis? Bijvoorbeeld omdat u een vraag heeft over een specifieke nota, of omdat u onlangs bij de tandarts ben geweest en wilt weten wat er vergoed wordt? U zult al snel merken dat zelf contact met het Zilveren Kruis opnemen nog niet zo eenvoudig is.

Speciaal voor mensen die snel en zonder gedoe contact met het Zilveren Kruis willen opnemen, hebben wij de perfecte oplossing. Via Klantenservicedirect.nl komt u probleemloos in contact met het Zilveren Kruis en andere zorgverzekeraars.

VGZ bellen

Bent u op zoek naar het nummer om VGZ te bellen? Bijvoorbeeld om een vraag te stellen over uw eigen risico van dit jaar, of omdat u binnenkort naar een ander adres in Nederland gaat verhuizen? Net als veel andere mensen, komt u er vast ook achter dat het niet gemakkelijk is om het nummer te vinden om VGZ te bellen.

Wij hebben de oplossing voor mensen zoals u. U hoeft het nummer niet meer te zoeken wanneer u VGZ gaat bellen.

Anderzorg contact

Met Anderzorg in contact komen is lang niet altijd even makkelijk als u misschien zou denken. En dat is frustrerend als u bijvoorbeeld op zoek bent naar informatie over een declaratie nota, of als u wilt weten of bepaalde zorg vergoed wordt of niet. Maar helaas vinden veel mensen vinden het lastig om met Anderzorg in contact te komen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Klantenservice
23.06.2022

De banken waarbij het lastig is om de klantenservice te bereiken

Klantenservice
23.06.2022

Hoe u in contact komt met overheidsinstanties

Klantenservice
23.06.2022

Hoe u zo snel mogelijk in contact komt met energieleveranciers

Klantenservice
23.06.2022

Hier leest u hoe u snel contact opneemt met post- en pakketdiensten

Klantenservice
02.05.2022

De meest lastige klantenservice om te bereiken binnen de telecom

Klantenservice
24.03.2022

Contact opnemen met overheidsinstanties: zo doet u dat

Klantenservice
24.03.2022

Het telefoonnummer van bedrijven achterhalen

Klantenservice
13.03.2022

Waarom bedrijven verschuiven naar contactloze klantenservice

Klantenservice
13.03.2022

Trends rondom klantenservice in 2024

Klantenservice
01.03.2022

De voordelen van een telefonische klantenservice voor bedrijven