Terug naar blog overzicht

De branches waarin de klantenservice het moeilijkst te bereiken is

Klantenservice
24.05.2021

Wanneer u een storing of vraag heeft, belt u in veel gevallen de klantenservice van een bedrijf om dit te melden. U wilt een medewerker aan de lijn hebben, die u op dat moment kan voorzien. Om de klantenservice van het betreffende bedrijf te bereiken, kijkt u in veel gevallen op hun site om het telefoonnummer te vinden en op te bellen. Echter hebben veel (grote) bedrijven hun telefoonnummer niet meer op hun site staan of is deze moeilijk te vinden op de site. Maar waarom? In deze blog leggen we uit waarom veel telefoonnummers moeilijk of te niet te vinden zijn op een website en in welke branches dit het meest voorkomt.

Waarom worden klantenservicenummers niet op een website weergegeven?

Veel bedrijven, met name de grotere bedrijven, willen af van hun grote klantenservice afdeling of de vele telefoontjes die per dag binnenkomen. Een oplossing die zij hiervoor hebben gevonden is een chat op de site of het beantwoorden van veelgestelde vragen. Het telefoonnummer van de klantenservice wordt verwijderd en de klant moet aan de hand van de website antwoord op zijn/haar vragen krijgen. Echter is dit voor veel klanten in sommige gevallen niet praktisch. Veel mensen willen een medewerker van het betreffende bedrijf spreken om een specifieke vraag te beantwoorden. Maar hoe komt u nu wél aan de lijn met een medewerker, wanneer het telefoonnummer niet op de site vermeldt staat?

De klantenservice is het moeilijkst bereikbaar in deze branches

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die het klantenservicenummer niet of moeilijk vermelden op hun website. In veel gevallen zijn dit grotere bedrijven, die de vele telefoongesprekken van hun vele klanten willen inperken. 

De branches van klantenservicenummers het moeilijkst te bereiken is, zijn: 

Hoe je wél gemakkelijk deze klantenservicenummers vindt

Klantenservicedirect.nl biedt u daarom de meest snelle en makkelijke oplossing aan. U kunt onze dienst gebruiken om informatie op te vragen of het telefoonnummer te verkrijgen.

Als u liever rechtstreeks belt naar het bedrijf of de klantenservice waar u naar zoekt dan kunt u de juiste contactgegevens altijd vinden op de speciaal daarvoor toegewijde pagina van het bedrijf. Op deze bedrijfspagina’s kunt u alle manier vinden om in contact te komen met de klantenservice. Zo kunt u adresgegevens vinden, openingstijden, website informatie en alle andere contact opties.

Misschien vind je dit ook leuk:

Klantenservice
23.06.2022

De banken waarbij het lastig is om de klantenservice te bereiken

Klantenservice
23.06.2022

Hoe u in contact komt met overheidsinstanties

Klantenservice
23.06.2022

Hoe u zo snel mogelijk in contact komt met energieleveranciers

Klantenservice
23.06.2022

Hier leest u hoe u snel contact opneemt met post- en pakketdiensten

Klantenservice
02.05.2022

Contact opnemen met zorgverzekeraars? Zo doet u dat

Klantenservice
02.05.2022

De meest lastige klantenservice om te bereiken binnen de telecom

Klantenservice
24.03.2022

Contact opnemen met overheidsinstanties: zo doet u dat

Klantenservice
24.03.2022

Het telefoonnummer van bedrijven achterhalen

Klantenservice
13.03.2022

Waarom bedrijven verschuiven naar contactloze klantenservice

Klantenservice
13.03.2022

Trends rondom klantenservice in 2024